Top

Slice

SLICE
Het merk Slice is een innoverend merk uit Californië van diverse award-winnende beauty tools. De visie van Slice is alledaagse objecten te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken.


ASSORTIMENT
Perfect gestroomlijnd, ergonomisch, handgeslepen, vlijmscherpe punt en een wijde, comfortabele, gepatenteerde Soft-touch grip voor professionele precisie. Verkrijgbaar in 100% RVS of RVS met Soft-Touch.

Er bestaan 3 verschillende tweezers:

Schuine tip: dit is de meest voorkomende punt, waarmee men met veel precisie kan epileren.
Combo tip: bevat een extra scherpe punt, waardoor u met veel precizie kunt epileren en is ideaal voor het verwijderen van extreem korte haartjes.
Pointed tip: dit is een puntig pincet, ideaal voor het verwijderen van ingegroeide haren op gezicht en lichaam.

Ook zijn er handige nagelscharen, nagelknippers en een puntenslijper te vinden in het assortiment van Slice.

ONTWERP DOOR ARCHITECT
Slice wordt vertegenwoordigd in 30+ landen. In Nederland zijn de pincetten van Slice eerst door schoonheidsspecialistes ontdekt en gebruikt. Met tientallen miljoenen pincetten wereldwijd verkocht, maakt SLICE het epileren beter, veiliger en spannender door de integratie van nieuwe technologie en visionaire functionaliteit en design.

Slice werkt samen met enkele van 's werelds meest innovatieve ingenieurs en ontwerpers. Zij nemen alledaagse voorwerpen als oa. precisie pincetten, nagelschaartjes, nagelknippers, en denken erover na. Hoe kan een tweezer beter zijn? Wat kunnen we doen om ze nóg beter, gebruiksvriendelijker en mooier te maken? Het resultaat is een verzameling van award-winnende, innovatieve pincetten, waarmee zowel de schoonheidsspecialist als de consument veilig en nauwkeurig kan werken.

Met het hoofdkantoor in San Jose, Californië, heeft SLICE nu ook verkoopkantoren en magazijnen in de Verenigde Staten, Duitsland, Nederland, Engeland, Korea en Japan.

MISSIE
SLICE werd opgericht in 2008 door TJ Scimone als een manier om op lange termijn de zorg voor zijn autistische zoon te financieel te helpen. Een minimum van 1% van alle SLICE verkoop wordt geschonken aan Fondsen voor onderzoek naar Autisme. Door uw aankoop van SLICE producten,  helpt u miljoenen kinderen en hun families die dagelijks leven met autisme.

Slice, Inc. is een trots lid van ASSE American Society of veiligheid Engineers en NSC National Safety Council.